Μαΐου 26, 2019

Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για το χειμώνα στο Δήμο Τυρνάβου

Δεκεμβρίου 07, 2018

Συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο του Δήμου Τυρνάβου, με σκοπό το σχεδιασμό και τον καθορισμό των ρόλων όλων των φορέων, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο θέματα πολιτικής προστασίας κατά τη χειμερινή περίοδο.

Συγκεκριμένα εξετάστηκαν τα προβλήματα που προκαλούν οι έντονες βροχοπτώσεις στις περιοχές Λυγαριάς, Αργυροπουλίου, Δελερίων, Ροδιάς, αλλά και τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων από χιόνι και παγετό στον οδικό άξονα Τυρνάβου-Ελασσόνας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Μελούνας και στις γέφυρες του Τιταρήσιου.

Οι συμμετέχοντες φορείς παρουσίασαν τις δυνατότητές τους,την επιχειρησιακή τους ικανότητα αλλά και εξέφρασαν την διάθεση τους για συνεργασία.

Στη Συνεδρίαση συμμετείχαν: Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δ. Τυρνάβου Τσιόπας Χρήστος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας Μπρούζας Ζήσης, ο Διοικητής του Α` Πυροσβεστικού Σταθμού, επιπυραγός Λιάπης Ιωάννης, ο Πυραγός Δερβένης Σπύρος, ο Διοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου Αστυνόμος Α` Μπίρδας Σεραφείμ, ο Λοχαγός του Τ.Μ.Χ Αμπελώνα Βάλλας Τηλέμαχος, η Αν.Δασάρχης,Δασολόγος Καζάκου Παναγιώτα, η Δ/ντρια Περιβάλλοντος Δήμου Τυρνάβου Γιουβρή Θεοδώρα και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Πουρνάρας.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων