Αυγούστου 08, 2020

Συνεχίζονται οι μπόρες και οι χαμηλές θερμοκρασίες σε Λάρισα και Θεσσαλία μέχρι το Σαββατοκύριακο

Παραμένει ίδιο το σκηνικό του καιρού και τις επόμενες ημέρες, με διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά και μπόρες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία παραμένει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Αναλυτικά:
Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
Προβλέπεται αρχικά σχετικά καλός καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες μπόρες στα νησιά του Αιγαίου. Σταδιακά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες η αστάθεια στα ηπειρωτικά τμήματα και την Κρήτη θα αυξηθεί και θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες και πιθανόν λίγες καταιγίδες. Τα φαινόμενα σε γενικές γραμμές δεν θα είναι έντονα εκτός από τα βουνά της ηπειρωτικής χώρας που θα εκδηλωθούν και λίγες καταιγίδες.
Θεσσαλία: προβλέπεται αρχικά σχετικά καλός καιρός με διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες κυρίως στα ορεινά. Λίγες μπόρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν και στις Σποράδες.
Λάρισα: προβλέπεται αρχικά καλός καιρός με διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες διάσπαρτες μπόρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ αλλά τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς ασθενείς.
Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί σε
Λάρισα 10/23°C
Τρίκαλα 11/24°C
Καρδίτσα 10/24°C
Βόλος 13/24°C
Καλαμπάκα 10/23°C
Ελασσόνα 10/21°C
Αγιά 11/21°C
Φάρσαλα 10/21°C
Σποράδες 15/20°C
Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
Προβλέπεται αρχικά καλός καιρός σε όλη τη χώρα αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τμήματα και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μπόρες κυρίως στην Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο ,τη Μακεδονία και στα ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου της Κρήτης και της Θράκης. Λίγες καταιγίδες είναι πιθανόν να σημειωθούν στις ορεινές κυρίως περιοχές.
Θεσσαλία: προβλέπεται αρχικά καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες Και πιθανόν λίγες καταιγίδες ενώ αργά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί και πάλι. Μικρή πιθανότητα λίγες μπόρες στις Σποράδες.
Λάρισα: προβλέπεται αρχικά ηλιοφάνεια αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν διάσπαρτες μπόρες με μικρή πιθανότητα και για πρόσκαιρη καταιγίδα στην ευρύτερη περιοχή.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και στα θαλάσσια βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα θα στραφούν παντού σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί σε
Λάρισα 11/24°C
Τρίκαλα 11/24°C
Καρδίτσα 11/24°C
Βόλος 13/24°C
Καλαμπάκα 11/23°C
Ελασσόνα 10/22°C
Αγιά 11/22°C
Φάρσαλα 10/22°C
Σποράδες 16/21°C
Σάββατο 30 Μαΐου 2020
Προβλέπεται αρχικά καλός όλη τη χώρα εκτος από τη Μακεδονία και τη Θράκη του θα είναι άστατος και θα εκδηλώνονται κατά περιόδους σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για λίγες σποραδικές μπόρες στη Θεσσαλία και στα ορεινά τμήμα της Στερεάς ,της Θράκης και της Πελοποννήσου.
Θεσσαλία: προβλέπεται αρχικά καλός καιρός χαλάς τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.
Λάρισα: προβλέπεται αρχικά σχετικά καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για σύντομη μπόρα και βελτίωση το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά επίπεδα θα κυμανθεί σε
Λάρισα 12/26°C
Τρίκαλα 12/26°C
Καρδίτσα 12/26°C
Βόλος 14/26°C
Καλαμπάκα 11/25°C
Ελασσόνα 11/24°C
Αγιά 11/24°C
Φάρσαλα 11/25°C
Σποράδες 17/22°C
Κυριακή 31 Μαΐου 2020
Προβλέπεται αρχικά καλός καιρός σε όλη τη χώρα με μεγάλα διαστήματα αλλά σταδιακά από τις μεσημεριανές ώρες και μετά στο Ιόνιο και τα ηπειρώτικα τμήματα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο ,τη Θεσσαλία ,τη Μακεδονία ,τη Θράκη και στα ορεινα της Στερεάς Ελλάδας της Πελοποννήσου και της Κρήτης.
Θεσσαλία: προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές μπόρες κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές και τις Σποράδες.
Λάρισα: προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά από το μεσημέρι και μετά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα για διάσπαρτες μπόρες στην ευρύτερη περιοχή.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί σε
Λάρισα 13/24°C
Τρίκαλα 13/24°C
Καρδίτσα 13/24°C
Βόλος 15/24°C
Καλαμπάκα 12/22°C
Ελασσόνα 12/21°C
Αγιά 12/22°C
Φάρσαλα 12/23°C
Σποράδες 18/21°C

Βασίλειος Πανάκογλου – Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος – Προγνώστης e-meteolarissa.blogspot.com e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. fb: Vassilis Panakoglou

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων