Μαΐου 27, 2019

Στο Πάρκο των Ευχών παρουσιάζει το παραμύθι «Φουλίνος ο Πιγκουίνος»

Οι εκδόσεις iWrite, η συγγραφέας Φαίη Καλιαντζόγλου και το «Πάρκο των Ευχών» στη Λάρισα διοργανώνουν την παρουσίαση του παραμυθιού «Φουλίνος ο Πιγκουίνος – Η ιστορία μιας φιλίας», που θα γίνει στη Μικρή Σκηνή του θεματικού πάρκου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Θα πραγματοποιηθεί αφήγηση του παραμυθιού και επεξήγηση του κειμένου καθώς και το πώς επιδρά στην ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού η ιστορία.

Μπαλόνια, καραμέλες και πολλά άλλα θα υποδέχονται τους μικρούς φίλους!!!

Από το οπισθόφυλλο

Ο Φουλίνος είναι ένα μικρό πιγκουινάκι που ζει με τους γονείς του στο «Χιονοχωριό», ένα μικρό χωριουδάκι στον Νότιο Πόλο. Όταν αναγκάζεται να μείνει για λίγες μέρες μόνο του, νιώθει δυστυχισμένος. Θα είναι όμως για πολύ; Μήπως δεν είναι τόσο μοναχούλης του όσο ένιωθε; Μια απρόσμενη συνάντηση φέρνει τα πάνω-κάτω στην ζωή του! Διασκεδαστικές εικόνες με αστεία τραγουδάκια που μας υπενθυμίζουν πως… «όσο μόνοι και αν νομίζουμε πως είμαστε, πάντα θα υπάρχει κάποιος, κάπου, κάτι που να μας κάνει να πιστέψουμε το αντίθετο!».

Α, και να θυμάστε:

Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά

μόνο όταν τα πιστεύουμε!

H συγγραφέας

Η Καλιαντζόγλου Φωτεινή (όπως είναι το βαφτιστικό της όνοµα) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου διαµένει µέχρι και σήµερα. Αποφοιτώντας από το λύκειο, εγγράφεται σε Ι.Ε.Κ σπουδάζοντας “Ειδικός εφαρµογών αισθητικής”. Έκανε την πρακτική της σε ινστιτούτο της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνοντάς την. Παρακολούθησε µαθήµατα πληροφορικής, αποχτώντας έτσι 2 αναγνωρισµένα πτυχία. Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα και λίγα Γερµανικά. Από πολύ µικρή της άρεσε να διαβάζει παραµύθια. Γνωρίζοντας την αγάπη που έχει για τα παιδιά, αποφάσισε να γράψει το δικό της. “Ο Φουλίνος ο πιγκουίνος” είναι το πρώτο της εγχείρηµα.

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων