Μαΐου 26, 2019

Ποιοι άνδρες θα σας κάνουν να κλαίτε;

Δεκεμβρίου 03, 2018

Αρχικά πρέπει να σας πω, ότι Πρίγκιπες δεν υπάρχουν! Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι αποτέλεσμα μυθοπλασίας. Μυθοπλασία που έχει περάσει στο DNA μας τελικά μέσα από τις ταινίες, μέσα από τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων, μέσα από τα περιοδικά

 
Κορίτσια γνωρίζω πολύ καλά τι περνάτε! Αγώνας και προσπάθεια να βρείτε τον σύντροφο εκείνο που θα σας κάνει να νιώσετε πριγκίπισσες, που θα σας προσέχει, θα σας φροντίσει, αλλά θα είναι και πολύ καλός εραστής, θα έχει και οικονομική άνεση και θα γίνει και καλός πατέρας των παιδιών σας.

Με λίγα λόγια ψάχνουμε όλες τον Πρίγκιπα της ζωής μας!

 
Αρχικά πρέπει να σας πω, ότι Πρίγκιπες δεν υπάρχουν! Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι αποτέλεσμα μυθοπλασίας. Μυθοπλασία που έχει περάσει στο DNA μας τελικά μέσα από τις ταινίες, μέσα από τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων, μέσα από τα περιοδικά.

Αφού λοιπόν το θέμα του Πρίγκιπα το ξεκαθαρίσαμε και αφού ο μόνος Πρίγκιπας που υπάρχει είναι ‘’Ο μικρός Πρίγκιπας’’ από το βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερύ (υπέροχο βιβλίο και προτείνω να το διαβάσετε) και χωρίς να θέλω να είμαι σκληρή και πεσιμίστρια, θέλω να σας παρουσιάσω τις κατηγορίες των ανδρών, σύμφωνα πάντα με έρευνες, που δεν μπορούν να κάνουν σχέση και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σας πληγώσουν.

Διαβάστε περισσότερα  στο www.kontasou.com 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων